Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actuacions per a la sostenibilitat forestal i mediambiental 2022-2023.

DIPUTACIÓ DE LLEIDA. ÀREA DE SOSTENIBILITAT-MEDI AMBIENT. Pla de cooperació municipal per a la sostenibilitat forestal i mediambiental, anualitats 2022 i 2023 Dins de la línia per a fer front a les despeses derivades de la prevenció d’incendis forestals, s’ha concedit 4.021,43€ i l’Ajuntament de Talavera ha realitzat la pavimentació de trams de camins que permeten una millor circulació de vehicles i un millor accés a pistes forestals. Dins la línia per la per la plantació d’espècies vegetals als municipis, que inclou la compra d’arbres o arbustives, transport i plantació per augmentar la fixació de carboni a les zones verdes, s’ha concedit 1.000€ i l’Ajuntament de Talavera ha realitzat una actuació al talús d’entrada al poble, consistent en plantació d’arbustives i instal·lació de reg, que donem més visibilitat i seguretat a l’espai.

DIVENDRES 05 GENER 2024

DIPUTACIÓ DE LLEIDA. ÀREA DE SOSTENIBILITAT-MEDI AMBIENT. Pla de cooperació municipal per a la sostenibilitat forestal i mediambiental, anualitats 2022 i 2023
Dins de la línia per a fer front a les despeses derivades de la prevenció d’incendis forestals, s’ha concedit 4.021,43€ i l’Ajuntament de Talavera ha realitzat la pavimentació de trams de camins que permeten una millor circulació de vehicles i un millor accés a pistes forestals.
Dins la línia per la per la plantació d’espècies vegetals als municipis, que inclou la compra d’arbres o arbustives, transport i plantació per augmentar la fixació de carboni a les zones verdes, s’ha concedit 1.000€ i l’Ajuntament de Talavera ha realitzat una actuació al talús d’entrada al poble, consistent en plantació d’arbustives i instal·lació de reg, que donem més visibilitat i seguretat a l’espai.