Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzades les obres de “Reposició d’infraestructures d’aigua al C/Major de Pallerols T.M. Talavera (La Segarra)”

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

Al desembre del 2022 van finalizar les obres reposició d’infraestrutures d’aigua al carrer Major de Pallerols.

Amb l’actuació s’aconsegueix disposar de comptadors d’aigua exteriors als habitatges per tal d’evitar molèsties als veïns a la hora de realitzar les lectures, oferint una millor qualitat de servei optimitzant els recursos municipals i aconseguir un estalvi d’aigua potable.

L’ajuntament com a entitat subministradora de l’aigua potable ha de garantir una adequada gestió del consum de les aigües municipals i assegurar-ne la correcta lectura i abonament dels consums.

El veïnat es mostra molt satisfet amb els resultats, atès que en la darrera facturació s’ha evitat molestar aquests veïns per a obtenir les lectures.

L’actuació, que ha anat a càrrec de l’empresa INSTAL·LACIONS D.ESTEVE S.L., ha suposat un cost de 8.965,50euros i s’ha atorgat una subvenció per part de la Diputació de Lleida, de 7.409,50€, dins del Pla de Cooperació Municipal, per al finançament d’inversions 2022-2023. (L'ajuntament ha renunciat als 0.03€ de diferència entre el pressupost adjudicat i la despesa realment efectuada, sobre la qual la Diputació atorga la Subvenció.)

  Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

Galeria d'imatges