Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitzades les obres de “Reposició de canonada d´aigua potable i pavimentació del carrer de la Creu, a Pallerols T.M. Talavera (La Segarra)”

DIVENDRES 10 FEBRER 2023

Al desembre del 2022 van finalizar les obres reposició de canonada d’aigua potable i pavimentació del carrer de la Creu, a Pallerols.

Amb l’actuació s’aconsegueix garantir el correcte subministrament d’aigua als veïns de la zona i millorar la seguretat dels vehicles que hi circulen, especialment, en èpoques en què les inclemències meteorològiques (neu i glaçades) dificulten la mobilitat amb seguretat i garantir els subministraments (particularment pinso) a les explotacions ramaderes així com la retirada de bestiar durant tot l’any.

El veïnat es mostra molt satisfet amb els resultats.

Les obres reposició de canonada d’aigua potable i pavimentació del carrer de la Creu, a Pallerols que han anat a càrrec de l’empresa MAREST GERMANS OBRES, S.L., han suposat un cost de 48.262,51euros i s’ha atorgat un ajut de la Diputació de Lleida, de 43.121,77euros, dins del Pla de Cooperació Municipal, per al finançament d’inversions 2022-2023.

Amb la col·laboració de la Diputació de Lleida

Galeria d'imatges